Bitci Mclaren - Bitci.com, McLaren Racing ile olan yeni ortaklığını ... - Now turkish cryptocurrency exchange bitci.com has signed with the mclaren racing f1 team in a sponsorship that will offer up the first official fan tokens in formula 1.

Bitci Mclaren - Bitci.com, McLaren Racing ile olan yeni ortaklığını ... - Now turkish cryptocurrency exchange bitci.com has signed with the mclaren racing f1 team in a sponsorship that will offer up the first official fan tokens in formula 1.. The mclaren racing formula 1 team has partnered with the turkish cryptocurrency exchange bitci.com to launch the team's official fan tokens. Bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Anlaşma sonrasında mclaren takımının taraftar token'ınını bitci üretecek. Türk kripto şirketi bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. The tokens will be available on bitci chain.

Bitci.com ve mclaren, taraftar token 'ı oluşturmak için anlaşma imzaladı. Bitci ve mclaren arasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu. Türk kripto şirketi bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. The tokens will be available on bitci chain. The mclaren racing formula 1 team has partnered with the turkish cryptocurrency exchange bitci.com to launch the team's official fan tokens.

2021 TOSFED Baja Kupası'nın İsim Sponsoru Bitci.com Oldu!
2021 TOSFED Baja Kupası'nın İsim Sponsoru Bitci.com Oldu! from i0.wp.com
Anlaşma sonrasında mclaren takımının taraftar token'ınını bitci üretecek. Mclaren also announced that the fan token will also run on turkey's first native blockchain bitci thus, bitci.com branding will appear on the mclaren mcl35m race cars as well as the on the driver. Bitci taraftar token üretmek için spor kulüpleri ile anlaşmaya devam ediyor. Önümüzdeki aylarda bitci.com ve mclaren anlaşmanın bir parçası olarak, bitci.com, mclaren yarış arabalarında ve takım sürücüleri lando norris ile daniel ricciardo'nun kasklarında yer alacak. Bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Bitci, mclaren f1 takımıyla taraftar token anlaşmasına gitti. Bu token, yerli blockchain platformu bitci chain üzerinde çalışacak. Böylece ilk kez bir türk şirketi bu alanda formula 1.

Anlaşma kapsamında bitci teknoloji şirketlerinden bitci.com'un logosu, mclaren formula 1 takımı araçlarında ve pilotların kasklarında yer alacak.

Now turkish cryptocurrency exchange bitci.com has signed with the mclaren racing f1 team in a sponsorship that will offer up the first official fan tokens in formula 1. Bitci'deki eskişehirspor, karşıyaka, ankaragücü, rangers ve real betis tokenleri. Yapılan anlaşma ile bitci.com mclaren'in fan token'ını çıkarma görevini üstlendi ve mclaren formula 1 takımının da. You can support your team by purchasing we are delighted to announce bitci.com as the official partner of our mclaren f1 team. Anlaşma kapsamında bitci teknoloji şirketlerinden bitci.com'un logosu, mclaren formula 1 takımı araçlarında ve pilotların kasklarında yer alacak. The mclaren racing formula 1 team has partnered with the turkish cryptocurrency exchange bitci.com to launch the team's official fan tokens. Türk kripto şirketi bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Bitci taraftar token üretmek için spor kulüpleri ile anlaşmaya devam ediyor. Bitci.com'u mclaren f1 takımımızın resmi ortağı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki aylarda bitci.com ve mclaren anlaşmanın bir parçası olarak, bitci.com, mclaren yarış arabalarında ve takım sürücüleri lando norris ile daniel ricciardo'nun kasklarında yer alacak. Proje kapsamında bitci.com logosu mclaren formula 1 araçlarında ve pilot kasklarında. Bitci, mclaren f1 takımıyla taraftar token anlaşmasına gitti. Bitci, yapılan anlaşmaya göre mclaren'in fan tokenini çıkarma görevini üstlenirken mclaren formula 1 ekibinin de resmi sponsoru oldu.

Önümüzdeki aylarda bitci.com ve mclaren anlaşmanın bir parçası olarak, bitci.com, mclaren yarış arabalarında ve takım sürücüleri lando norris ile daniel ricciardo'nun kasklarında yer alacak. Bitci taraftar token üretmek için spor kulüpleri ile anlaşmaya devam ediyor. Böylece ilk kez bir türk şirketi bu alanda formula 1. Markayla olan bu uzun vadeli ortaklık ve bir taraftar jetonunu tanıtmamız, bu sporda türünün ilk örneği olacak. Bitci'deki eskişehirspor, karşıyaka, ankaragücü, rangers ve real betis tokenleri.

Basında Biz - Bitci.com Akademi
Basında Biz - Bitci.com Akademi from www.bitci.com
Mclaren also announced that the fan token will also run on turkey's first native blockchain bitci thus, bitci.com branding will appear on the mclaren mcl35m race cars as well as the on the driver. Bitci.com, mclaren'in taraftar tokenini satışa sunacak. Bitci teknoloji'den yapılan açıklamaya göre, iş birliği kapsamında bitci, mclaren formula 1 takımı için özel açıklamada, bitci teknoloji'nin daha önce futbol kulüpleri glasgow rangers ve real betis ile. Bitci, yapılan anlaşmaya göre mclaren'in fan tokenini çıkarma görevini üstlenirken mclaren formula 1 ekibinin de resmi sponsoru oldu. Born and raised on the track, we create the most advanced performance cars in the world. Proje kapsamında bitci.com logosu mclaren formula 1 araçlarında ve pilot kasklarında. Böylece ilk kez bir türk şirketi bu alanda formula 1. Bitci'deki eskişehirspor, karşıyaka, ankaragücü, rangers ve real betis tokenleri.

Bitci technology, which was established in bodrum in a bid to facilitate research and development of blockchain technologies within çağdaş holding.

Önümüzdeki aylarda bitci.com ve mclaren anlaşmanın bir parçası olarak, bitci.com, mclaren yarış arabalarında ve takım sürücüleri lando norris ile daniel ricciardo'nun kasklarında yer alacak. Bitci.com ve mclaren, taraftar token 'ı oluşturmak için anlaşma imzaladı. Böylece ilk kez bir türk şirketi bu alanda formula 1. Bu token, yerli blockchain platformu bitci chain üzerinde çalışacak. Böylece ilk kez bir türk şirketi bu alanda formula 1. Bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Bitci ve mclaren arasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu. The tokens will be available on bitci chain. Yapılan anlaşma ile bitci.com mclaren'in fan token'ını çıkarma görevini üstlendi ve mclaren formula 1 takımının da. Anlaşma kapsamında bitci teknoloji şirketlerinden bitci.com'un logosu, mclaren formula 1 takımı araçlarında ve pilotların kasklarında yer alacak. Bitci teknoloji'den yapılan açıklamaya göre, iş birliği kapsamında bitci, mclaren formula 1 takımı için özel açıklamada, bitci teknoloji'nin daha önce futbol kulüpleri glasgow rangers ve real betis ile. Bitci technology, which was established in bodrum in a bid to facilitate research and development of blockchain technologies within çağdaş holding. Bitci teknoloji, mclaren racing f1 takımı sponsorluğu ile girdiği motor sporları dünyasında kendi spora verdiği önemli desteklerle bilinen bitci teknoloji'nin yarış takımı bitci racing bu hafta sonu.

Bitci technology, which was established in bodrum in a bid to facilitate research and development of blockchain technologies within çağdaş holding. Bitci.com has inked a sponsorship deal with mclaren racing, becoming the official partner of the formula one racing team of the british car manufacturer. Bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Now turkish cryptocurrency exchange bitci.com has signed with the mclaren racing f1 team in a sponsorship that will offer up the first official fan tokens in formula 1. The tokens will be available on bitci chain.

Another successful partnership agreement from BİTCİ TECHNOLOGY
Another successful partnership agreement from BİTCİ TECHNOLOGY from www.crypto-news-flash.com
Bitci teknoloji, formula 1 tarihinin en başarılı takımlarından mclaren racing ile blockchain teknolojileri geliştirilmesi konusunda formula 1'in efsanesi mclaren'e türk şirketinden teknoloji ihracatı. Bitci teknoloji, mclaren racing f1 takımı sponsorluğu ile girdiği motor sporları dünyasında kendi spora verdiği önemli desteklerle bilinen bitci teknoloji'nin yarış takımı bitci racing bu hafta sonu. Anlaşma kapsamında bitci teknoloji şirketlerinden bitci.com'un logosu, mclaren formula 1 takımı araçlarında ve pilotların kasklarında yer alacak. Türk kripto şirketi bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Mclaren fan tokens are offered on the bitcichain infrastructure. Markayla olan bu uzun vadeli ortaklık ve bir taraftar jetonunu tanıtmamız, bu sporda türünün ilk örneği olacak. You can support your team by purchasing we are delighted to announce bitci.com as the official partner of our mclaren f1 team. Bitci.com'u mclaren f1 takımımızın resmi ortağı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Under the partnership, bitci.com branding will be represented on the mclaren mcl35m race cars, as well as on the helmets of mclaren formula 1 (f1) drivers, lando norris and daniel ricciardo.

Özellikle futbol kulüpleri taraftar token'larını kendi. Bitci.com ve mclaren, taraftar token 'ı oluşturmak için anlaşma imzaladı. Bitci teknoloji, formula 1 tarihinin en başarılı takımlarından mclaren racing ile blockchain teknolojileri geliştirilmesi konusunda formula 1'in efsanesi mclaren'e türk şirketinden teknoloji ihracatı. Önümüzdeki aylarda bitci.com ve mclaren anlaşmanın bir parçası olarak, bitci.com, mclaren yarış arabalarında ve takım sürücüleri lando norris ile daniel ricciardo'nun kasklarında yer alacak. The mclaren racing formula 1 team has partnered with the turkish cryptocurrency exchange bitci.com to launch the team's official fan tokens. Türk kripto şirketi bitci teknoloji, mclaren formula 1 takımı için özel bir token projesi hayata geçirecek. Proje kapsamında bitci.com logosu mclaren formula 1 araçlarında ve pilot kasklarında. Bitci.com'un mclaren için yayımlayacağı taraftar token'lar muhtemelen platformun diğer spor takımları için sunduğu token'larla benzer bir işlevde olacak. Bitci teknoloji, mclaren racing f1 takımı sponsorluğu ile girdiği motor sporları dünyasında kendi spora verdiği önemli desteklerle bilinen bitci teknoloji'nin yarış takımı bitci racing bu hafta sonu. Anlaşma sonrasında mclaren takımının taraftar token'ınını bitci üretecek. Bitci'deki eskişehirspor, karşıyaka, ankaragücü, rangers ve real betis tokenleri. Anlaşma kapsamında bitci teknoloji şirketlerinden bitci.com'un logosu, mclaren formula 1 takımı araçlarında ve pilotların kasklarında yer alacak. Mclaren fan tokens are offered on the bitcichain infrastructure.

Bitcicom'u mclaren f1 takımımızın resmi ortağı olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz bitci. Bitci taraftar token üretmek için spor kulüpleri ile anlaşmaya devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code